Welkom in de Adidas winkel !
Valuta:
Nederland

Privacy verklaring

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe we de bescherming van de privacy van persoonlijke informatie in het algemeen. Zij worden verstrekt voor alle persoonlijke gegevens bij registratie bij ons.

Welke informatie verzamelen wij?

De persoonlijke informatie die wij verzamelen van u afhankelijk van het type van milieu en het verzamelen van de service die u nodig hebt. Bijvoorbeeld, als je wilt. Op deze pagina zullen we verzamelen met uw aankoop aankoop van producten zoals naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere informatie.

Als de "gevoelige informatie" die we verzamelen om de toestemming van de wettelijke eisen voldoen, wordt ervan uitgegaan dat u ons de informatie, alle verzamelde in overeenstemming met dit beleid te geven te zijn overeengekomen, tenzij je niet het tegenovergestelde te zeggen ,

Hoe wij informatie te verzamelen

Wij kunnen persoonlijke gegevens verzamelen wanneer u onze website bezoekt, via onze website, als u te maken met ons, of als u met ons contact opnemen. We zullen niet zonder uw toestemming voor het verzamelen van persoonlijke informatie. Wij geloven dat als je nodig hebt van deze site om de handel in het veld te vergemakkelijken zijn afgewerkt, voert subsidie ​​toestemming.

Hoe gebruiken we deze persoonlijke informatie

Onder normale omstandigheden, het verzamelen van persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

1. Om toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken

2. Om uw bestelling te maken met ons op voor de beschikbare producten

3. Wij bieden onze producten en diensten informatie

4. vraagt ​​uw mening over onze producten, diensten, marketing en website.

Openbaarmaking van persoonsgegevens aan derden

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens aan derden voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld of voor soortgelijke doeleinden, bijvoorbeeld om de transactie te voltooien op uw rekening of de producten die ze te koop aanbieden bekend te maken. We maken gebruik van derden bedrijven voor ons om diensten die wij hebben een aannemer te bieden, het beheer is van persoonsgegevens. Zo zijn we momenteel bezig met derden:

1. De levering van goederen gekocht van de site

2. Voer een elektronische overschrijving, credit card rekeningen en aanverwante diensten

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

We droegen de beveiliging van uw persoonlijke gegevens, hebben we niet willen ruilen, verhuren of te verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om de veiligheid te garanderen, wij informatie over u bewaren. De persoonlijke informatie kan worden opgeslagen in het computersysteem van twee elektronen. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus en e-mail filtering om al onze elektronische gegevens te beschermen.

Draai uw problemen

Als u vragen hebt over hoe uw persoonlijke gegevens worden verzameld en gebruikt, neem dan contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk met uw vraag of klacht.
Copyright © 2018 www.talent3m.nl. Powered by Adidas Store
Uw ipadres is: 54.82.29.141     adidas schoenen , adidas kleding , adidas dames , adidas heren , adidas outlet